Hoe ga ik te werk?

Newborn/baby

Ik spreek van newborn fotografie tot en met dag 10. Tot die tijd zijn newborn baby’s erg flexibel, rustig en is het mogelijk om foto’s te nemen in allerhande poses. Als je graag een newborn sessie had geboekt, plannen we een datum in die rond de uitgerekende datum ligt. Als jullie kleintje geboren is, mag je me opbellen/mailen en kijken we of we de afspraak behouden of herzien.

Hou er rekening mee dat de studio een temperatuur heeft van 24 graden. Draag dus zelf comfortabele, lichte kledij. Bereid je ook voor op een flinke portie engelengeduld. Een newborn shoot duurt al snel een dikke 2 uur. Het is makkelijk als hij/zij net gedronken heeft, maar tussendoor voeden is zeker geen probleem. De studio is voorzien van een rustig plekje voor de ouders waar zij kunnen meegenieten van het poseren van hun kersverse kleintje.

Cake Smash

Een eerste verjaardag mag je niet zomaar voorbij laten gaan!
Bij een cake smash krijgt je (bijna) 1 jarige een gepersonaliseerde reuze cupcake voor zich gepresenteerd. De taart wordt naar eigen wensen gemaakt.
Na het ploeteren in de taart vul ik mijn ijzeren “badkuip” met water. Ook dit leuke deel wordt uiteraard gefotografeerd.

Zit je nog met een vraag? Klik dan hier

Hopelijk tot binnenkort!

Terug