Vaak gestelde vragen

Wat moet ik meebrengen?

Er zijn er talloze attributen aanwezig in de studio. Het is zeker toegestaan om eigen materiaal mee te brengen (dan denk ik aan de naam, eigen mutsjes, knuffels,…).

Een lijstje als geheugensteuntje:
Newborn/Baby: vertrouwd dekentje, voeding, pampers, eigen attributen (niet verplicht).
Cake Smash: handdoeken, verzorgingsproducten, ouders: kleren die “vuil” mogen worden.

Newborn/Baby

Mijn baby huilt de hele sessie door, wat nu?

Baby’s huilen allemaal wel eens. Ook tijdens een fotosessie! Je baby bepaalt het tempo. Bereid je voor op heel veel geduld. Maak je geen zorgen als je baby wakker is, huilt of niet doet wat wij precies verlangen. Ook dit zal hij/zij aanvoelen. Ik neem alle tijd.

Verloopt alles wel veilig en ondervindt mijn baby hier geen hinder van?

Veiligheid gaat boven alles. Ik laat je baby nooit alleen liggen in een prop. Vaak vraag ik aan één van de ouders om naast jullie kleintje te gaan zitten zodat ik de foto kan nemen en er sowieso iemand in de buurt is van je baby. Ik wring je baby nooit in onmogelijke bochten. Van zodra je baby huilt neem ik hem/haar uit de prop en gaan we later verder eens hij/zij weer rustig is.

Cake Smash

Ik heb een Cake Smash shoot geboekt. Moet ik zelf mijn taart meebrengen?

Nee, al is het wel toegestaan. Ik voorzie voor jullie een gepersonaliseerde reuze cupcake.  De taart wordt helemaal naar jullie wensen gemaakt.
Zorg je toch liever voor je eigen taart? Dan gaat er €30 van de shoot af.

Na de taart is mijn kindje wellicht erg smerig, moet ik hem/haar dan ook zo meenemen naar huis?

Nee, na de vele foto’s van het meppen in de taart wordt hij/zij in mijn ijzeren badkuip gewassen. Ik vraag daarom om eigen handdoeken mee te brengen en eventuele verzorgingsproducten. Zorg er ook voor dat je zelf niet je mooiste kleren aan hebt! Als je kindje hangerig is, ben je gegarandeerd mee besmeurd! 😉

Ik ben bang dat hij/zij geen interesse zal tonen in de taart, wat dan?

Sommigen vinden het kliederen héél leuk, anderen kijken erg bedenkelijk bij het zien van de taart. In de meeste gevallen moeten we wel wat helpen met ‘smeren’ zodat het een echte cake smash wordt!

Overige

Ontvang ik alle foto’s die genomen zijn tijdens de sessie?

De vraag die het meeste gesteld wordt. Het antwoord is neen. Laten we als voorbeeld een newborn shoot nemen. Ik neem een 200 tal foto’s, hieruit selecteer ik de beste. De overige foto’s zijn meestal een fractie van een seconde later genomen en hebben een minuscuul verschil (ogen zijn dicht, bewegingen,…). Het zou onbegonnen werk zijn deze foto’s ten eerste 1 voor 1 af te werken EN deze door te sturen. Jullie ontvangen een link met alle geslaagde foto’s in lage resolutie met mijn logo doorheen. Dit zijn er een 50-70 tal en hieruit kiezen jullie de 10 beste foto’s. Deze foto’s geven jullie door en ik werk deze tot in de puntjes af.
Willen jullie graag foto’s bijbestellen? Dan kan dit afzonderlijk of je kan alle foto’s in hoge resolutie aankopen aan een pakket prijs.

Ik wil graag zelf afdrukken laten maken van mijn foto’s. Kan dat?

Ja. Naargelang de gekozen shoot ontvang je een x-aantal foto’s volledig afgewerkt in hoge resolutie. Deze zijn expliciet gemaakt om af te drukken.

Heb je nog vragen? Mail me gerust voor meer info!

Terug